Hoe Het Werkt

Uw eigen website maken is gemakkelijker dan ooit. Zo werkt het.

  • Maak een website, blog, of online winkel.
  • Kies zelf hoe uw website eruit zal zien.
  • Deel uw website met vrienden, familie en collega’s.
  • Snel, gemakkelijk, én u heeft geen ervaring in het beheren van websites nodig.Makkelijk en snel een website

123website gebruiken is een fluitje van een cent!

Wij van 123website vinden het belangrijk dat mensen van elk technologisch niveau de mogelijkheid hebben om volop van het internet gebruik te maken. Wij hebben daarom als eerste een eenvoudig te gebruiken platform ontwikkeld voor iedereen die een persoonlijke website, blog of online winkel wil maken. U kunt bovendien al binnen een paar minuten online zijn met uw eigen website!

Wat 123website zo uniek maakt, is dat het erop gericht is het maken van uw eigen site zo snel en eenvoudig mogelijk te maken. U beslist daarbij volledig zelf hoe uw website eruit ziet en functioneert. U kiest zelf wat voor soort website u wilt hebben en past het ontwerp met een paar simpele stappen aan. Ten slotte plaatst u uw eigen, persoonlijke inhoud op de pagina’s. Zo heeft u snel een website die u kunt gebruiken zoals u wenst, met het grootste gemak!

Al onze klanten zijn weg van onze service

Mensen die dol zijn op 123website

Ons product is niet ontwikkeld voor professionele webontwikkelaars. Het is ontwikkeld voor iedereen die zijn eigen hoekje van het internet wil hebben. Wij streven ernaar een product aan te bieden waarmee iedereen gemakkelijk kan werken; dus niet alleen designers, ontwikkelaars of webmasters!

Gebruik onze vele werktuigen om uw bedrijf, hobby, vereniging, blog of speciaal talent met een schitterende website onder de aandacht te brengen. Of maak een website waarop vrienden en familie uw video’s, foto’s en blogposten kunnen bekijken, ongeacht waar ze zich in de wereld bevinden! Onze service biedt dit allemaal, met een groot aantal ontwerpen die uitstekend geschikt zijn voor professioneel of privégebruik.

Binnen een paar minuten uw eigen website

Aan de slag met 123website

Wilt u uw fantastische foto’s laten zien aan anderen? Dan kunt u een fotoalbum maken dat toegankelijk is voor iedereen die uw website bezoekt. Heeft u iets belangrijks of leuks te zeggen? Maak een blogpagina aan en begin te schrijven. U kunt ook een winkel maken met productbeschrijvingen en afbeeldingen, een prijs- of servicelijst, een stamboom en nog veel meer!

123website biedt u een snel en eenvoudig te gebruiken product waar iedereen mee aan de slag kan. In enkele eenvoudige stappen kunt u uw eigen website bouwen, voor professioneel of privégebruik. Maak uw eigen website vandaag.